Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- معاون وزير نفت و مديرعامل شرکت ملي نفت ايران با صدور پيامي، آغاز دهه مبارک فجر و فرا رسيدن چهلمين سالروز پيروزي انقلاب اسلامي را تبريک گفت.
به گزارش خبرگزاري آريا، در پيام مسعود کرباسيان آمده است:

«دهه مبارک فجر، تجلي شکوهمند حماسه و سرافرازي ملتي است که صفحه زريني را در تاريخ حيات آدمي گشودند و فرياد خداخواهي، معنويت، آزادي و استقلال را در گوش جهانيان طنين‎انداز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين روزها يادآور اراده و عزم ملت ايران در مسير تحقق فرداهايي بهتر و يکدلي و همراهي هميشگي در جهت خواست عمومي و پايش و مراقبت دائمي از دستاوردهاي انقلاب است. اينک در آستانه چهلمين سالگرد انقلاب اسلامي، لازم است تلاش مضاعفي در مسير حمايت از اين دستاوردها و تحقق اهداف متعالي انقلاب انجام دهيم.
بدون شک دستاوردهاي سترگ شرکت ملي نفت ايران در 40 سال گذشته که با تاسيس شرکت ملي حفاري ايران و خودکفايي همه‌جانبه در اين رشته زيربنايي آغاز شد و با اکتشاف 65 ميدان نفتي و گازي، افزايش 20 برابري توليد ميعانات گازي و هشت برابري توليد گاز غني، اکتشاف و بهره‎برداري از ميدان‌هاي مشترک غرب کارون و پارس جنوبي، توجه به ساخت داخل و استقلال و خودکفايي در انجام فعاليت‎هاي بالادستي صنايع نفت و گاز، همزمان با اداي دين در حوزه مسئوليت‎هاي اجتماعي و توسعه و آباداني مناطق نفت‎خيز کشور ادامه يافت، نام نيکي از توانمندي صنعت نفت کشور را تحت لواي پرچم مقدس جمهوري اسلامي ايران در اذهان جامعه بشري به يادگار خواهد گذاشت.
اينجانب ضمن گراميداشت ياد و خاطره امام خميني (ره) و تمامي شهيدان انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، چهلمين سالگرد بهار انقلاب و يوم‌الله دهه فجر را به ملت قهرمان ايران به ويژه کارکنان ارجمند شرکت ملي نفت ايران  تبريک عرض مي‎نمايم.
اميد است که در سايه الطاف الهي، ايران عزيزمان با عبور از تمامي دشواري‎ها، به جايگاه رفيعي که شايسته و درخور ظرفيت‎ها و توانمندي‎هاي آن است، دست يابد.»

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پيام تبريک شرکت ملي نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۰۸۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بهاربد»؛ جشنی قدیمی‌تر از بعثتِ زرتشت

پانزدهم اردیبهشت مصادف با جشن «بهاربد» است؛ روزی که هم بهار به نیمه می‌رسد و هم بنابر روایتی همزمان با بعثت زرتشت است. هرچند در حال حاضر شاید کمتر کسی از این مناسبت خبر داشته باشد.

به گزارش ایسنا، درست پنج روز بعد از جشن «چله نوروز» که البته همین مناسبت هم تنها در برخی نقاط مرکزی کشور از جمله کرمان و شیراز به شکل رسمی‌تر برگزار می‌شود، جشن «بهاربد» فرا می‌رسد؛ مناسبتی کهن که به سختی می‌توان رد پای مشخصی از آن حتی در میان مقالات و مطالعات پژوهشگران یافت.

در ایران باستان تقویم بر اساس گاهَنبار‌ها رواج داشته و مردم بر اساس آن آغاز و میانه هر فصل را جشن می‌گرفتند. جشن‌های گاهنباری، ادامه و بازمانده‌ای از نوعی تقویم کهن در ایران باستان است که طول سال خورشیدی را نه به دوازده ماه خورشیدی، بلکه به چهار فصل و چهار و نیم فصل تقسیم کرده‌اند و هر یک از این بازه‌های زمانی، نام و جشنی ویژه به همراه داشته است.

در پانزدهم اردیبهشت ماه نیز جشن «بهاربد» و زمان گاهنباری به نام «میدیوزَرِم» به معنای میانه فصل سبز برگزار می‌شده است. یکی از نکات مهم درباره جشن‌های ایرانی، وابستگی آن‌ها با امور کشاورزی بوده است. روندی که از یک سو به کاشت، داشت و برداشت کشاورزان کمک می‌کرده و از سوی دیگر بهانه‌ای برای شکرگزاری نعمت‌های پروردگار از جمله رُستنی‌های زمین بوده است.

سال گاهنباری از نخستین روز تابستان آغاز شده و پس از هفت پاره زمانی، یعنی پایان سه فصل و چهار میانه فصل، به آغاز سال بعدی می‌رسیده است. پایان بهار یا آغاز تابستان مانند دیگر فصل‌ها، دارای جشن گاهنباری نبوده و تنها به عنوان جشن آغاز سال نو به شمار می‌رفته است.

از سوی دیگر بخش‌هایی از کتاب زادسپرم (کتابی تألیف شده توسط یکی از پیشوایان زرتشت) به جز اشاره‌های کوتاهی که به تاریخچه و رویداد‌های زمان زرتشت می‌پردازد، بعثت او به پیامبری را نیز به میانه بهار یا «بهاربد» نسبت می‌دهد. جشن «بهاربد» که از بزرگترین و مهم‌ترین جشن‌های ایرانیان است و حتی پیش از رواج دین زرتشتی در عصر ساسانی نیز برگزار می‌شده است.

آخرین سند مکتوب از برگزاری جشن «بهاربد» در گزارش کوتاه و مهم ابوریحان بیرونی در کتاب آثارالباقیه آمده است. او در این گزارش به اهتمام فراوان مردم برای برگزاری جشن «بهاربد» اشاره کرده است و همین موضوع بیانگر اهمیت چنین جشنی در ایران باستان است. جشنی که احتمالا برخی بعد از خواندن این گزارش تازه به وجود آن پِی ببرند! درحالی که به نظر می‌رسد احیای چنین مناسبت‌های اصیلی بتواند رد پای مناسبت‌های وارداتی را کمرنگ‌تر کند.

پی‌نوشت: در بخش‌هایی از گزارش از کتاب «جشن‌های ایرانی باستان» نوشته محمدحسین موسوی استفاده شده است.

دیگر خبرها

  • روز ماما ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تبریک international Day of the Midwife
  • روز ماما ۱۴۰۳ + عکس، متن و پیام تبریک midwife day
  • پیام راموس برای رئالی‌ها
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • «بهاربد»؛ جشنی قدیمی‌تر از بعثتِ زرتشت
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • مدیرعامل شرکت پتروایران منصوب شد
  • گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا فراگیر شده است
  • پیام تبریک بانک سرمایه به مناسبت دهه فجر
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد